marți, 5 aprilie 2011

new new media agentie soon

via Marian Dorobantu Artistii inteleg la ce foloseste internetul ?


Ce ar trebui sa inteleaga artistii este faptul ca promovarea pe internet necesita timp, bani, oameni dedicati si rabdare.

Faptul ca iti actualizezi retelele sociale nu se numeste promovare. Ghici ce, toata lumea o face, dar nu toata lumea are succes. Pe rand:

Timp – “am timp sa pun doua poze pe Facebook si sa dau un tweet la cateva zile, de ce sa imi iau un om pentru asta?” – daca iti pui intrebarea asta esti o cauza pierduta. doar pentru ca ai invatat sa-ti urci pozele singur pe Facebook nu inseamna ca intelegi internetul.

Bani – ei bine, da. promovarea costa. bannere, concursuri, strategii, aplicatii si oameni. stiu, stiu, ca aveti un prieten care va poate face un site cu 50 de euro si va puteti actualiza retelele sociale singuri. nu-i suficient. nu-i suficient din aceleasi motive pentru care nici voi nu cantati pe 50 de euro.

Oameni dedicati – de multe ori cel mai bun publicist s-ar putea sa nu aiba atat de multe rezultate ca un om entuziasmat. oamenii buni sunt mereu greu de gasit si daca nu ai cel putin unu langa tine, ai face bine sa incepi sa cauti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu