marți, 26 ianuarie 2010

pretul corect, prea mic

Ce patesc cand persoane, pentru un bun sau serviciu cer un pret..PREA MIC? prima mea reactie e ca e ceva in neregula cu produsul sau serviciu, si nu imi mai vine sa dau pe acolo, si al doilea gand e ca de fapt persoanele respective nu vor sa lucreze cu mine, si pun pretul mic in speranta ca nu o sa am asteptari de la bunul repsectiv sau serviciu. Si in viitor o sa duca la lispuri de calitate- legate de termene, alte alea../

A si mai e o chestie la care ma gandeam acuma, amintindu-mi de copilarie.. nu mi se mai rup pantofii, pai nene cand eram mic nu exista pereche de pantofi care sa nu fie fortata la limita. Talpa roasa, rupte, fotbal pe astfalt, cu mingi dure, sau cu pietre! (cine nu o jucat fotbal cu pietre nu stie ce misto e, si cat de distructiv e pentru pantofi si cat intareste caracteru si tibiile !) , plus alergat si plimbat prin toate noroaiele.

Concluzia caut pantofi cu pret corect. Imi trebe bocanci cum am vazut in Austria la Adidas usori si antiderapanti pe la 200 de lei, si ceva pantofi-ghete faine pe la 150.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu