marți, 17 noiembrie 2009

3 destinatii pentru 21-22 nov 2009 Loaza!

Anul asta nu vreau sa stau intr-un bar de ziua mea, si nici nu vreau sa fiu foarte formal, cu tort si altea alea. Anul asta ne maturizam. Anul asta de ziua mea vreau sa ma duc intr-un loc serios, sa mananc din conserva, sau un gratar sa simt vantu si frigu si sa dorm pe tare!

Cum insa nu vreau totusi sa fiu singur in aceasta intreprindere, o sa ofer si alternative. Deci cine vrea sa vina, sa se anunte prin email, telefon, mess, cunostiinte. Emailul e alexnicolae si mai departe gmail.

destinatia nr 1. Vf Omu, Cazare la Babe


Cu o vreme intodeauna buna, Vf Omu ar fi o extraordinara tinta de indeplinit fie Sambata inainte cu o zi de ziua mea sau chiar de ce sa nu recunoastem, chiar de ziua mea. (cand am zis vreme buna, inseamna sa va luati si sacii de dormit, si bocanci de iarna, si un pulovar mai rasarit, dar nu foarte gros ca nu e iarna ! )

pt info vezi link1

destinatia nr 2. Cabana Bogdan

Cu o ospitalitate romano-maghiara desavarsita, e un loc in care abunda de paine cu untura si ceapa! Pe langa care ar merge si un pahar de tuica de Bistrita, din care am cativa litri. In fata cabanei este un gratar desavarsit. De asemenea este liniste, nefiind deranjati de alte cabane deoarece nu exista alte cabane in zona. Putem sa ii zicem ca va fi un loc incarcat de cultura, fiind un loc propice pentru recitat poezii, pentru pictura, dans, si teatru.

Despre vreme numai de bine scrie aici.
Maxima: 13°C
Minima: 1°C Sambata, 21 noiembrie
Insorit. Rece.


Destinatia 3. Manastirea Neamtului.
Cazare in cel mai mare şi mai vechi aşezământ monahal din Moldova. Dormitoare extrem de separate. Plin de sanatate. De mancat o sa mancam de post, fara gratar. Duminica merem la slujba de dimineata. Si nu putem sa dormim ca suna toaca, si suna destul de tare. Si o sa ii rog io sa sune special mai tare! (o sa pun un filmulet mai tarziu cu toaca). O sa vizitam dupa ce ne implinim spiritual si casa de la Humulesti a domnului Creanga.


Io fac cinste cu cazarea si cu tuica, si ceva vin si ceva mancare acolo cat sa nu murim de foame.

ma astept sa vina 5-10-15 persoane . Mai mult da-o in colo ar putea sa mai contribuie si ei cu ceva acolo o maslina, o atentie, ceva.
Nu imi trebe cadouri prefer sa fac io cadouri . De data asta.

puteti sa veniti cu cine si cati vreti, da mai suportati si voi cate ceva.

transportul o sa il mai asigurati si voi. Loazelor !

Si daca nu va iscrieti, nu-i bai ca merg singur si o sa va trimit carti postale. Si o sa va scot ochii forever cu asta, ca nici daca vi se da mura in gura nu veniti.

Plecarea Sambata dimineata la 8.
Intoarcerea Duminica seara, relativ tarziu, fiecare cum poate.


Al vostru cu stima.
IO !

Ps. Multumesc pt cana aia cu poza mea de acu nspe ani. Chiar e faina. Poate ca nu am lasat atunci sa se vada dar chiar o apreciez.

later edit : loaza il folosesc in sensu de : tineri(verzi ca brazii) si un pic lenesi, strengari

3 comentarii:

  1. so .... cabana bogdan .... au locuri ? ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam cata tuica ai? Un litru jumate, aia-i pentru Lenu. Pentru mine ce ai ?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere