miercuri, 15 iulie 2009

Transilvania si Google 150 RON, deci...

io am in email de la Google un voucher de 150 RON, fara nici o chestie cu Banca Transilvania. Am banuiala ca e vorba de o promotie Google,pe care si-o aroga Transilvania. Cred ca pentru cei 150 lei de la Google trebe numa sa iti faci un cont Google, nu are nici o legatura cu Transilvania, sau wathever.
E ceva ca si cum io vand biscuiti si ca promotie va dau la fiecare pachet si un fluturas cu Orange, si un catalog Auchan, si bonus! un catalog MediaGalaxi! Ia biscuitele si kilu de hartie!

deci asta e reclama Transilvania
http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/pachet-de-servicii-pentru-imm-uri-de-la-banca-transilvania-si-google-4639642/

si citatul din email:
Stimate client Google Analytics,

Ca şi client Google Analytics, ştim că sunteţi interesat de calitatea traficului direcţionat către site-ul dvs.. De aceea vrem să vă introducem programului Google AdWords. AdWords funcţionează prin plasarea publicităţii direcţionate, lângă rezultatele de căutare Google.

Pentru a vă ajuta să începeţi cu AdWords, vă trimitem un voucher de 150RON pentru publicitatea prin Google AdWords. Acest voucher vă permite să începeţi promovarea astăzi şi să direcţionaţi trafic pe site-ul dvs., fără riscuri şi fără alte obligaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu