joi, 18 iunie 2009

adeverinta de la banca fail

Au bancile un sistem absolut tampit de a solicita informatii referitor la datele financiare ale persoanelor fizice. In primul rand, fiecare banca are formularul ei, si nu accepta nici un alt formular. E absolut tampit, nu inteleg de ce nu e bun un formular standard, care poate fi pretiparit, sau printat dintr-un ERP, unul pentru toate bancile vietii. Informatiile solictate sunt in general 99% aceleasi. difera formatul si cateva detalii gen se include nu se includ tiketele de masa in venitul net, si artificii de acest gen. Oricum complet stupid.

in alta ordine de idei astazi am refacut o adeverinta la o persoana, pentru ca lunile erau trecute in alta ordine decat aceea care ii palce la ofiterul de credit. adica in loc de MAR APR MAI, era APR mAI MARTIE. lucru complet lipsit de relevanta, si care imi dovedeste ca in banci gandesc numai cativa si nu lucreaza full time. wathever.

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru rabdare, tin sa precizez (daca revii desigur) ca o sa citesti multe erori de scriere. Nu prea verific ce scriu, in general scriu pentru mine si pentru un grup restrans de oameni extrem de intelegatori cu aspectul acesta. :)

    RăspundețiȘtergere