marți, 24 martie 2009

de ce se anunta in ziarele din strainatate ?

http://www.zf.ro/eveniment/brandul-turistic-al-romaniei-va-fi-construit-de-o-firma-din-strainatate-4076104/

„Anuntul privind licitatia pentru crearea brandului national turistic al Romaniei va aparea in ziarele internationale pana la sfarsitul lunii martie, iar in decurs de 20 de zile de la aparitia anuntului asteptam ofertele. "

Una dintre conditiile obligatorii pentru participarea la licitatie este ca firmele interesate sa mai fi creat un brand national sau un brand turistic national.
„In plus, media cifrei de afaceri pe ultimii trei ani a participantilor trebuie sa fie cel putin egala cu suma maxima alocata proiectului, respectiv doua milioane de euro. Firmele trebuie sa fi avut un proiect similar a carui valoare sa fi fost de peste 30% din valoarea crearii brandului turistic al Romaniei",

acum ma gandesc eu, cate mii si mii de firme pot sa indeplineasca aceste criterii ? in lume sunt cca 100 de state. din care sunt relevante ca brand 50 ! fiecare sa zicem ca a lucrat cu doua companii, hai 10. Apai nu se pot afla datele de contact ale acelor 500 de firme ? si sa li se trimita o cerere standard de oferta ? nu e mai ieftin si mai eficient decat sa contractezi publicitate in nspe ziare internationale? nu stiu no stiu ca e procedura standard, sper doar sa fie prea scump.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu