joi, 11 decembrie 2008

ministerul de finante a primit nota 0,05 de la contribuabili!

referitor la artocolul asta http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_11748/ANAF:/Doar/0,05/din/firme/au/depus/declaratii/fiscale/online.html

un comentariu pe care l-am lasat pe alt blog si vreau sa il retin: Pornit cu trambite si surlete a fost limitata numai la firmele foarte mari si numai la Bucuresti, in prima instanta. apoi e conditionata de semnaturi electronice si alte alea. In loc sa primeasca fiecare firma din start, din oficiu de la reg comertului sa zicem, o parola si un user, si sa aiba acces in permanenta la contul propriu pe net. Sa zicem un site public -mfinante.ro/taxe si impozite contribuabili/firme sau persoane fizice. Si lunar sa upladeze informatiile in contul utilizatorului, EXACT la fel cum se incarca poze pe picassa, etc. In aceasta UNICA baze de date firma poate sa incarce tot ce vrea, pe proprie raspundere. In momentul cand sunt probleme poate sa primeasca automat emailuri de avertizare, emailuri de verificare ca sunt probleme, sfaturi legislative. O unica baza de date, si de acolo toate institutiile administrative sa isi preia informatiile. Se poate salva automat data cand se incarca informatiile, se poate modifica daca sunt erori, se poate corela cu un program de la trezorerie prin care sa se incarce informatiile privind platile, si sa fie vizibil soldul la zi.Ar fi desigur cateva probleme de siguranta dar asta e normal si se poate rezolva. aceleasi probelem sunt si acum. Daca un serviciu nu e utilizat de catre beneficiari inseamna ca serviciul nu e bun! NU DATI VINA PE CLIENT! clientul a spus ca valoarea programului respectiv e de 0.05. Si asta nu e o nota de trecere pentru programul respectiv!

Un comentariu:

  1. unde mama dracului ajungem cu atatea taxe si impozite????... ne terminati "stimati" parlamentari...noi care lucram corect santem terminati..
    si pe deasupra nu ne oferiti nici macar locuri de munca... ce vreti de fapt???

    RăspundețiȘtergere