luni, 11 februarie 2008

am gasit raspunsul -de ce nu scriu pe blog mai des?

cand am citit articolul asta pe ww....., am fost iluminat! deci da! de aia de fapt nu scriu io mai des, ca prefer sa fiu cu mine, cu prietenii cu familia, in cautarea fericirii. Fara nevasta copii si chestii din astea, da ideea ramane. Am invatat sa imi fac timp pentru mine. Pentru lucruri importante sau nu, important e ca sunt ale mele, nu ale blogului, nu ale muncii. Asta am invatat-o tarziu.Pe la 25 de ani. Pana atunci am lucrat, si am invatat cam ca prostu'. Lucrat de dimnieatza pana pe la 3-4 -5 , ca director la o firma, dupa masa la facultate. Iesirile mai rare, ca lucram si sambata ca doara nu ati vazut director ca sa lucreze numa pana la 3. recuperam sambata orele de lucru suplimentare. Neplatit normal. Ca directorii nu li se platesc orele suplimentare. Deci in vara lui 2003 am mers prima data in concediu asa cum trebe. Adica lucrat pana seara, si a doua zi cu blugii si tricoul la mare! multumesc medifun 2003, si celor cu care am fost atunci ca m-au trezit. deci atunic mi-am dat seama ca ceva nu era in regula cu mine. am zis ca imi schimb jobu. Bineinteles, faza era ca dupa ce am terminat facultatea nu mai puteam fara al doilea si al treilea loc de munca. Ca doara aveam prea mult timp liber. asa mi-am gasit un job pana la urma in care am vrut sa ma duc tocmai ca sa nu mai fiu director, sau chestii din astea. Am cochetat cu ideea sa fiu tastator:) din ala butoner la o firma care vantura onlinu' in toamna lui 2003. Da pana la urma o ramas ca contabilu si-o dat demisia, si am ramas io contabil sef. adica tot un fel de directoras. Dupa o vreme mi s-o urat si am plecat. In prezent sunt tot Director -financiar, la o firma mare, vre-o 450 de munictori, dar incerc sa nu raman peste program. Si nici sambata. In acelasi timp imi rulez firma mea. Just in caz o sa cred ca nu lucrez destul si imi trebe al doilea job. :) . Am incheiat spovedania, ca se apropie pastele .

3 comentarii:

  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

    RăspundețiȘtergere
  2. pt anonim, tras, impins, caut inca unu sau doua persoane cu care sa colaborez. Ofer laptop, internet, telefon, program cum vrea el, numa cateva ore pe saptamana sa ne intalnim sa dicutam ce si cum.

    RăspundețiȘtergere